Vardagsfilosofi

Konferens GöteborgVardagsfilosofi

Jag hade velat vara flytande på ett språk, helst av allt spanska, men vid det här laget hade jag nästan nöjt mig med vad som helst. Engelska räknas inte, det är mer som en självklarhet än en inlärd kunskap, märkligt nog.

Tanken att gå på diverse kurser och studiecirklar har alltså slagit mig, men är det verkligen lönt att studera ett språk i ett land där man till vardags inte talar det? Hur skall man då lära sig det, på riktigt?

Aja, det är så jag har börjat min dag i alla fall, filosoferandes över livets olika nycker. Är det bara jag som börjar jobba åtta på morgonen och sen känner vid kvart över nio att jag inte kommer vara mer produktiv den dan..?

Idag har jag dock en ursäkt, en hyfsat bra en till och med. Hela avdelningen skall iväg på konferens, och vi lämnar Stockholm och åker till Göteborg om bara en timme. Det är med andra ord helt okej att redan nu ha checkat ut mentalt. Tycker jag i alla fall, jag hade kanske inte rekommenderat att säga detsamma till cheferna förstås..

Mannen min där hemma jublar, för i natt får han sova själv. Jag vet precis hur det lät, och det var inte riktigt så jag menade. Han jublar för att han nu kan kolla på alla sina UFC matcher och dricka all den öl han vill, utan att någon stör, inte för att han slipper mig. Tror jag i alla fall, hoppas jag i alla fall.

Jag får väl försöka vara lite produktiv sista halvtimmen innan vi åker. Kanske säkrast också om cheferna får för sig att ta ett varv.

Ha en fantastisk dag alla, så hörs vi när jag kommer hem imorgon!

Läs mer om Konferens Göteborg

© 2016 A MarketPress.com Theme