Våra Fastigheter – Lediga lokaler i Jönköping

Jag har äntligen kommit i kontakt med en fastighetsförvaltare som jag tror passar vår verksamhet perfekt. Vi skall nämligen öppna upp en liten smyckesbutik i Jönköping, och i vår jakt på lediga lokaler i Jönköping så hittade vi den fastighetsägare som verkar vara bäst att ha och göra med. Jag vet dessutom att de äger lokaler på precis det område jag är intresserad av att etablera mig, så detta kan vara det rätta beslutet.

Ett centralt läge

Imorgon skall vi ner och kolla på de fastigheter som de har att erbjuda, och jag hoppas verkligen att det finns något för just vår butik. Jag har redan informerat om vilket område jag är intresserad av, och tydligen skall de ha två lokaler lediga just där. Kan man ha mer tur än så?

I och med att lokalen är så centralt placerad så kommer kundtillströmningen förhoppningsvis komma automatisk. Det rör sig nämligen oerhört mycket folk på området, en majoritet av dem ute för att shoppa lite. Sen hänger det förvisso på mig att få de potentiella kunderna att stanna kvar i butiken, men bara läget kan hjälpa mig en hel del på vägen.

Att prova något nytt

Det är så oerhört spännande. Jag har nämligen aldrig drivit en verksamhet förr, så det är så mycket som kan gå fel. Det är och andra sidan också så oerhört mycket som kan gå rätt, och jag har beslutat mig för att fokusera på just det. Nu håller vi tummarna för att detta går vägen, och för att jag hittar just den fastighet och lokal som jag kan se framför mig. För en gångs skull så hade det varit trevligt om verkligenheten levde upp till drömmarna.

Läs mer om våra fastigheter

© 2016 A MarketPress.com Theme