Vår årliga kick off som blev en succé

Anläggningen kan man också ha sin konferens påVarje år har vi en årlig kickoff på mitt arbete. Alla som jobbar inom företaget, både på kontoret och inom produktionen bjuds in till tre dagar där ledningen går igenom nya saker, men också där vi gör roliga saker tillsammans för att stärka relationerna mellan kontoret och produktionen.

Förra året hade vi en mycket lyckad sådan. Vår väldigt trevliga chef googlade konferens Göteborg och hittade ett fantastiskt ställe att hålla vår kick off på. Vi kördes dit i bussar och möttes av en underbar välkomskommité som välkomnade oss med champange och jordgubbar. Där efter följde en underbar middag som bestod av en förrätt med brysselkål, bacon och rödlöksreduktion. En huvudrätt som bestod av kalvfilé med örtkryddad potatispuré och färska primörer. Där efter följde en ljuvlig mint- och chokladmousse med hallonsås.

Dag 2

Vi vaknade upp till ett underbart väder den andra dagen. Anläggningen hade en fantastisk utsikt över skogen med en stor sjö runt om, som jag inte hade något emot att vakna upp till. Efter frukosten drog dagen igång med olika presentationer av ledningen som avbröts av förmiddagsfika, en härlig lunch, god eftermiddagsfika och avslutades med en lika fantastisk middag som kvällen innan.

Dag 3

Den tredje och sista dagen var tillägnad roliga aktiviteter som skulle stärka banden mellan all personal. Det var utan tvekan den roligaste dagen av våra dagar tillsammans. Vi hade mycket sammarbetsövningar som, enligt mig, gick helt perfekt.

Med detta sagt kan jag verkligen, med gott samvete, säga att detta var den roligaste kick off som vårt företag någonsin haft.

Vill ert företag också ha en kick off som vårt företag? Då föreslår jag att du går in på denna hemsidan.

© 2016 A MarketPress.com Theme