Välj rätt flyttfirma i Stockholm

Stockholm och bostadssituationen där har fört med sig en massa otrevligheter och om vi bortser från de självklara – eskalerande priser på bostäder, skakig marknad för hyresrätter, långa köer samt ökade hyror – så kan man även se en oroväckande utveckling på gräsrotsnivå. Om man ser till hur marknaden ser ut så kan man nämligen peka ut en bransch som drar stor nytta av att Stockholm har en så pass skakig bostadssituation.

Vi bortser alltså här från de som köper- och säljer samt de som äger olika fastigheter och ser istället till de mindre företagen som tjänar mycket på den uppkomna situationen. I och med att människor i Stockholm tvingas till väldigt många flyttar – särskilt här yngre människor som hyr i andra- eller tredjehand – så kan nämligen väldigt många flyttföretag hitta lönsamhet. En lönsamhet som i många fall – tyvärr – är byggd på ren inkompetens och det är denna som man som kund ska se upp för.

Det har nämligen under senare år och i takt med att bostadssituationen eskalerat dykt upp flertalet flyttfirmor i Stockholm som verkligen inte vet vad de gör. De jobbar till låga priser förvisso – men kvaliteten på arbetet som de utför är under all kritik. Det handlar här om att en opålitlig flyttfirma kan ta på sig att sköta en flytt från en bostad på Södermalm; en flytt som då den summeras har dragit ut extremt mycket på tiden, där man ser att saker gått sönder eller till och med försvunnit och där det sällan lämnats någon garanti.

Undvik att bli lurad

Som kund betalar man alltså i slutändan för ett rent fuskjobb och här måste man vara lite vaksam innan man anlitar en flyttfirma i Stockholm. Risken att stöta på fel är nämligen väldigt stor och egentligen finns det bara några nycklar som man kan luta sig mot i valet. Vi säger här att du ska flytta från din bostad på Södermalm till en som är belägen på Lilla Essingen och då ska anlita en flyttfirma så råder vi dig att ha nedan uppradade punkter som mall till grund för ditt val.

• Priset. Låt dig inte lockas av att en flyttfirma erbjuder sina tjänster till ett betydligt lägre pris än vad konkurrenterna gör. Det finns nämligen ofta en anledning till detta och denna är att de inte håller måttet.

• Garanti. Se till att redan innan du skriver på ett kontakt att garanti ingår. Det kan – även om du anlitar en seriös flyttfirma på Södermalm – hända olyckor och genom garanti så har du ryggen fri.

• Kontakta tidigare kunder. Här har du verkligen en punkt som du ska trycka på. En seriös flyttfirma har alltid referenser som du kan ringa och därmed skapa dig en bredare bild av företaget i fråga. Har de inga referenser – avstå från att anlita flyttfirman i fråga.

• Bokslut. Kolla upp bokslut och årsredovisning. Det här kan dock vara både missvisande och lite av överkurs; flyttfirman i fråga kan ju trots allt vara nystartad och därmed ha låg omsättning. Vi anser därför att punkten ovan i form av referenser viktigare att lägga kraften på.

© 2016 A MarketPress.com Theme