Thomas Lowerton – Tandvård Malmö

Tandvård MalmöJag är väldigt svag för vita tänder och vackra leenden.. Vi kan ju inleda inlägget på det viset. Jag tycker helt klart att det sexigaste hos en människa är leendet, om tänderna i sig är välskötta och omhändertagna. På exakt motsatt håll så spelar det ingen som helst roll hur attraktiv en människa är, om personen ifråga har gula och misskötta tänder. Det är bara så.

Det är också därför jag anser tandvård vara så oerhört viktigt. Jag uppsöker tandläkaren en gång om året, alltid, och oftare om något skulle vara fel. Jag har haft tandställning och jag har blekt mina tänder, och jag skäms inte för att berätta det för den som är nyfiken. Det är inte många av oss som föds med perfekta leenden, men jag tycker helt klart att det är något värt att kämpa för, utan tvekan.

Det börjar också närma sig mitt årliga tandläkarbesök, och det är väl också därför jag halkade in på detta ämne. Det låg en påminnelse i brevlådan idag om att det snart är dags, och tiden och datumet är noggrant noterat i min kalender.

För övrigt börjar Malmö klä sig i sin höstskrud. Bladen börjar falla från träden, och naturens färger börjar skifta från grönt till gult. Det är vackert på sitt eget lilla sätt, och jag är faktiskt tacksam för de årstider som vi i Sverige har. Visst att de flesta av oss älskar sommaren och tar oss till varmare länder så fort vi har möjligheten, men kan ni tänka er att bo i ett land där det inte finns några direkta årstider, eller där det i stort sett bara skiftar mellan sommar och vinter?

Jag tycker vi skall vara glad för det vi har här, oavsett om det gäller kvalitetstandvård eller årstider.

Läs mer om Tandvård Malmö

© 2016 A MarketPress.com Theme