Ståndsmässig konferens

Det kanske låter en smula överdrivet men inför den stora riks konferens vi ämnade hålla, där jag också var med i projekt laget, sökte vi med ljus och lykta efter någonting pampigt och storslaget. Det är roligt när man kan bjuda på någonting som inte alla varit med om tidigare och även när det kostar lite mer är effekten i många fall värt de extra pengar som får rulla iväg.

En konferens har många orsaker men oavsett om det handlar om belöning för väl utfört arbete eller om det istället kanske rör sig om att sammansvetsa ett nytt arbetslag, kan man få ut en hel del av att bjuda lite mer än vad regeln kräver.

Min erfarenhet av konferens och företag är att man tenderar att hålla sig lojal på ett helt annat sätt om man känner trygghet och uppskattning. Detta är egentligen en av de stora anledningarna jag ser med att hålla konferens.

I Sverige finns ett flertal stora anläggningar som inkvarterats i slott och herrgårdar och alla håller osedvanligt hög klass sett till hur det kan se ut runt om i världens länder. Det är lite roligt att det finns en sådan bredd och att så många slott blivit tillgängliga för ”vanligt folk” eller hur man nu skall uttrycka sig. Kring storstäderna finns det i allmänhet flest anläggningar att välja på när man skall hålla konferens, men även ute bland fält och lantliga miljöer går det att hitta bra gårdar för att ha konferens.

Läs mer om konferenshotel här: Skogshem-wijk

© 2016 A MarketPress.com Theme