Presentreklam

Under mina gymnasie år så var jag väldigt flitig i skolan och var jätte intresserad av att lära mig nya saker, därför läste jag många extrakurser då mina skoldagar blev väldigt långa. Jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det eftersom det har gett mig mycket kunskap som jag kan ha nytta av nu för tiden.

Efter gymnasiet startade jag upp ett företag

Det hade alltid varit min dröm att starta företag när jag blev äldre, för att jag ska kunna få styra och bestämma lite själv hur allting skulle skötas. Och här hade jag mycket nytta utav en av de extrakuserna som jag läste i skolan, nämligen marknadsföring, där fick vi lära oss hur man kunde marknadsföra sit företag många olika sätt.

En typ av marknadsföring som jag fastnade mycket för var presentreklam. Presentreklam betyder att du skickar hem reklam eller kanske delar ut reklam men tillsammans med reklamen så skickar företaget ut en liten present till kunden, det är oftast inget stort utan kan vara tillexempel en penna med företagets logga på.

Jag förstår vad  ni tänker nu, antagligen samma sak som jag tänkte första gången jag hörde talas om presentreklam, fungerar det verkligen? Jag trodde inte at det fungerade när jag först hörde det men till min stora förvåning så har det visat sig vara väldigt effektivt, därför bestämde jag mig för att prova på presentreklam. Jag har inte riktigt bestämt vad för typ av present som jag ska använda mig av, men jag vill testa med något annat än en penna.Tänk på det här med presentreklam nästa gång ni får hem det i brevlådan eller om ni får det utdelat till er på stan, påverkar det er något?

Klicka här för mer information : http://www.presentreklam.me/

© 2016 A MarketPress.com Theme