Nytt förhållande kräver badrumsrenovering

Vårt fina hus som nu har fått badrumsrenoveringFör knappt fyra år sedan bestämde jag och min man oss för att gå skilda vägar. Det var ett väldigt tufft beslut men vi insåg helt enkelt att kärleken inte fanns mellan oss längre och det kändes inte rätt att fortsätta tillsammans endast för barnens skull. Men uppbrottet gick väldigt bra, vi var fast beslutna om att fortsätta vara vänner vilket jag tror påverkade barnen mycket positivt under allt detta.

Husdelning

Eftersom jag hade den högsta inkomsten av oss så bestämde vi oss för att jag skulle få bo kvar i huset som vi delat, och min förra man skulle försöka hitta ett lagom hus för honom i närheten så att barnen skulle kunna vara var som helst, när som helst.

Jag måste säga att det kändes tungt att bo kvar i samma hus som vi hade delat så många minnen, roliga och dåliga.

Men efter ett år så träffade jag en ny man, väldigt trevlig och snäll och det visade sig att han faktiskt var mannen i mitt liv. Så det dröjde inte länge innan han flyttade in hos mig och gjorde livet mycket lättare. Men det kändes fortfarande tungt, både för mig och han, att vi nu skulle skapa nya minnen ett hus som jag delat så många med min förra man. Så vi bestämde oss för att det var dags för en helrenovering av huset. Badrumsrenoveringen kom absolut först eftersom det var mycket behövligt. Badrumsrenovering Malmö var ett företag som vi genast fastnade för och bestämde oss för att använda oss av.

Resultatet blev bättre än vi kunde tänka oss och nu känner vi, för första gången på många år, att vi kan gå vidare tillsammans.

Behöver du också badrumsrenovering så tycker jag att du ska gå in på denna hemsidan.

© 2016 A MarketPress.com Theme