Norrvidinge – Transport Lund

Transport LundVi har en ganska så stor trädgård, stor är väl kanske dessutom en underdrift, och vi hade bestämt oss för att bygga en liten gång genom hela alltet. Problemet har väl varit att veta exakt hur mycket grus vi har behövt, och hur vi skulle få hem det.

Jag har alltså suttit på ett flertal olika sidor på nätet, googlat på än det ena och än det andra, för att på så vis kunna räkna ut på ett ungefär hur mycket som behövs, och vad det kommer kosta. En uppskattning liksom. Det har tagit mig många timmar av irritation.

Så ja, gör inte som jag gjorde. Ring istället ditt lokala grusupplag på en gång, tro mig, det kommer spara dig en massa tid.

När jag trodde att jag hade en bestämt mig för viss mängd ringde jag nämligen grusterminalen här i Lund och ville beställa exakt den mängden. Efter ett kort samtal med killen i andra ändan, där han frågade om jag var säker, vad gruset skulle användas till och så vidare, så fick vi korrigerat den mängden och nästan halverat den mängd grus jag tänkt beställa. De ordnade dessutom transport från Lund hem till oss, och jag behövde i slutänden inte göra mer än att placera gruset på gången och betala fakturan.

Hade jag vetat från början att det skulle bli så enkelt, då hade jag ringt grusterminalen på en gång och frågat. På så vis hade jag sparat en massa timmar av frustration, och vi hade haft vår gång för flera veckor sedan.

Så ja, det är bara ett tips. Är du osäker så ring. Kan personen i andra ändan inte hjälpa dig, då är det dags att börja googla, men lägg inte ner mer arbete än nödvändigt. Du kommer svära över det i slutändan. Tro mig..

Läs mer om Transport Lund

© 2016 A MarketPress.com Theme