Mitt skrivbord är en viktigt detalj på mitt kontor

Vackert skrivbord på mitt kontor.Viktig detalj på mitt kontor

Sedan jag började jobba på mitt jobb för tre år sedan så har jag jobbat en hel del här hemma. Det är nämligen så att jag är försäljare och har hand om Skåne. Men huvudkontoret ligger i Stockholm och därför har jag ett eget litet kontor här hemma som jag har fått pengar för från företaget.

Skrivbord, stolar, lampor och så vidare

När jag åkte iväg för att köpa möblera till mitt kontor så var det en sak som jag tyckte var väldigt viktigt; att möblerna var ergonomiska, speciellt skrivbordet och stolen. Under många år så har jag jobbat med försäljning och jag har alltid jobbat mycket vid skrivbordet, vilket har påverkat min kropp på x antal olika sätt. Ryggen har börjat säga emot och likaså axlarna och armarna. Därför var ergonomiska möbler det första jag tänkte på.

Jag fick otroligt bra hjälp i affären som jag var i när jag köpte möblerna. Hon hjälpte mig att hitta ett skrivbord som var bra anpassat efter mig och som jag själv kunde justera om jag vill sitta ner eller stå upp. Dessutom så är det stort vilket gör att jag får plats med både datorn och massa pappersarbete. Praktiskt och ergonomiskt!

På den här hemsidan kan alla gå in och titta lite mer när det gäller bra skrivbord, och det tycker jag att ni ska göra! Det finns inget viktigare än er kropp. Den ska väl hålla ett antal år till och då kan man inte vara tillräckligt försiktig med den.

© 2016 A MarketPress.com Theme