Läppförstoring i Malmö – Studio Sofie

Läppförstoring MalmöHej vänner!

Det var ett tag sen nu. Beklagar min frånvaro men jag har varit mitt uppe i att försöka övertala min syster att inte ge sig på en läppförstoring. Har ni sett hur folk som förstorar läpparna ser ut? Det spelar ingen roll hur lite eller hur mycket de bestämmer sig för att spruta in, det blir alltid ankläppar. Min syster tror nu att hon kommer bli Angelina Jolie men hon kommer snarare se ut som Courtney Love i sitt värsta skick. Men hon är helt inne på att göra en läppförstoring i Malmö. Hon hade hittat en hemsida (http://www.xn--lppfrstoringmalm-vnb14ama.se/) där de erbjöd bra pris så hon har redan börjat spara och allt.

Som tur är har hon inte råd just nu så jag har ett tag på mig att övertyga henne att skippa. Jag har till och med bombaderat henne med bilder på misslyckade ingrep och ojämna fula läppa men ändå verkar det inte gå in i skallen på henne. Det är så himla synd om hon verkligen gör det till slut för det är inget fel på hennes läppar så hon kommer bara förstöra något som redan är hur bra som helst.

Jag tycker det är tråkigt att det är så många som vill ändå sina utseenden. Om man har något man är missnöjd med får man väl bara fokusera på det fina istället? Eller har jag fel? Oftast är det bara man själv som stirrar sig blind när man står framför spegeln. Om man påpekar små ”defekter” för andra i ens närhet brukar de aldrig ens veta vad man pratar om och bara säga åt en att man är löjlig. Och lite så är det ju.

Nu måste ni hjälpa mig! Vad ska jag säga för att övertyga henne?

Läs mer om Läppförstoring Malmö

© 2016 A MarketPress.com Theme