Kontor i Helsingborg – Färdigställda Projekt

Nystart!

 

Så äntligen kan jag dela med mig av den största nyheten på länge! Har ju ägnat mig åt ett litet hemligt projekt på senaste tiden. Och nu är det verklighet. Jag och Louise har startat eget och vi är så lyckliga! Vi har arbetat hårt de senaste månaderna och idag kan vi äntligen säga att vi är på väg! Framåt!

Nu har äntligen många dagar och nätters slit gett resultat och vi är på väg in i en ny fas i våra liv. Som jag berättat tidigare så är vi egna företagare i grund och botten båda två men har under de senaste åren varit anställda, mest för den ekonomiska säkerheten under tiden vi skaffade barn och köpte hus. Men nu har vi äntligen tagit steget ut i ovissheten och det kunde inte kännas bättre.

Vi håller som bäst på att förhandla hyreskontrakt med dessa

Lilla Love

Stort tack till alla som kom och gjorde Loves två års dag så speciell. Vi känner oss så lyckligt lottade att ha så underbara vänner och familj som kom och firade vår lille prins! Vi har så mycket fina bilder från dagen, bland annat en där Love trycker hela handen ner i tårtan ?

Vill speciellt tacka mormor och morfar som körde så långt för att vara med Love, och i sommar så åker vi upp till landet och spenderar flera veckor i huset. Finns inget bättre än att se Love med Ronja ute i gräset, hon håller sån koll på honom. Hon tror nog att det är hennes lilla valp för hon är väldigt beskyddande. Så fort han skriker till så kommer hon springande för att kolla läget.

Men i alla fall, jag uppdaterar med mer info när vi kommer lite längre med företaget. Läs gärna mer om färdigställda projekt här!

Till dess!

Josefine och Louise

© 2016 A MarketPress.com Theme