Hur går en begravning till?

En begravning är för att markera slutet på en persons liv här på jorden. Familj och vänner samlas för att uttrycka sorg, tacka för livet de levde och berömma personen i Guds namn. Detta kan vara en liten, tyst ceremoni eller en stor händelse i en fullsatt kyrka.

Alla har rätt till antingen en begravning tjänst (begravning) eller att få sin aska begravd i sin lokala församling kyrkogård genom sin lokala församling präst oavsett om de gått i kyrkan eller inte. Tala med din lokala begravningsbyrå för mer information, eller om du inte vet vem din lokala begravningsbyrå så ta kontakt med din lokala kyrka. De vet säkert vem du ska vända dig till.

Om kyrkogården har stängts, då den lokala myndigheten kommer att ge alternativa platser begravning och ministern kan utföra tjänsten det i stället för kyrkan eller krematorium.

Detta avsnitt innehåller information om hur du planerar en begravning och begravning. Plus ett urval av lugnande psalmer och böner.

Att planera en begravning

Vissa människor tycker att planera begravningen med familj och vänner hjälper till i deras sorg. Kanske vet du redan något av vad din älskade man ville. Du kan även ha planerat tjänsten tillsammans för en tid sedan.

 

Om du är osäker minister som kommer att leda tjänsten kan hjälpa dig att välja lämpliga värden, psalmer och böner. Om de inte vet din älskade en bra, kommer de vill prata med dig för att bygga upp en bild av personens liv, detta kan ta endast ett möte men ibland kan det vara mer.

Några dödsfall kommer att vara särskilt traumatiskt, påfrestande eller oväntad. Kyrkan har särskilda begravningar för barn, eller efter plötsliga eller våldsamma dödsfall, inklusive självmord. Prata med din präst om vad som är möjligt.

Läs mer här!

© 2016 A MarketPress.com Theme