Hur får mitt företag tag på en ledig lokal?

Någon ritar hur de vill att deras lediga lokal ska se ut Jag har länge haft en dröm om att driva mitt eget företag. Företaget ska erbjuda städtjänster till andra företag som behöver hjälp med städningen.

Under flera år hade jag sparat ihop pengar för att kunna starta detta företaget och äntligen hade jag sparat ihop alla dem pengarna som behövdes enligt mina budgetar. Allt annat var färdigt och planerat, förutom den lilla detaljen med lokal. Jag behövde självklart en ledig lokal där vi kunde driva företaget ifrån och förvara samtliga verktyg. Men aldrig trodde jag väl att det skulle vara så pass svårt att hitta en passande, ledig lokal. Men jag hade en väldig tur och fick tipset om att kontakta Hamhus som erbjuder lediga lokaler som de själv förvaltar, vilket jag tycker är väldigt viktigt. Så jag kontaktade Hamhus och fick prata med en väldigt trevlig kille som genast bokade in ett möte med mig. Det var väldigt smidigt, och smidigare skulle det bli när jag kom för att titta på lägenheterna. Lokalerna var underbara och sköttes helt perfekt och det tog inte lång tid innan jag föll pladask för en av dem som vi numera trivs alldeles utmärkt i!

När man ska hyra lokal finns det några viktiga saker att tänka på, därför ska jag ge er några tips

  • Bestäm en lämplig plats där du vill ha lokalen och försök därefter hitta en passande lokal

  • Bestäm en summa som du är beredd att lägga på hyran varje månad

  • Planera för framtiden! Planerar du att utöka verksamheten? Kanske det är smart att välja en aning större lokal än du i nuläget behöver för att ni ska kunna växa.

Vill du också hyra lokal? Gå in på ledigalokalernessjö.se

© 2016 A MarketPress.com Theme