Gör ett klipp

“Ju högre hår, desto närmare Gud”. Citatet kommer från stilikonen K. D. Lang. Tyvärr är det ju dock ett faktum att håret inte alltid bjuder på en volym som når upp till himlen. Nej, i bland kan håret snarare vara alldeles platt. Då är det dags att se över både klippning och hårstyling. En bra klippning är alltid a och o. Det finns inga produkter som kan hjälpa ett hår som faller fel eller är för tungt.

En bra frisyr ska alltid framhäva dina bästa drag. Börja med att fundera på vilken typ av frisyr du vill ha genom att studera din ansiktsform. Olika ansiktsdrag passar nämligen till olika frisyrer. Har du till exempel ett runt ansikte bör du söka efter en frisyr som kan hjälpa till att förlänga ansiktet. Har du en ansiktsform som är diamantformad försök att ha en vippig axellång frisyr, gärna med mycket lockar. Har du ett ansikte som avlångt likt Sarah Jessica Parker bör du göra som hennes rollfigur Carrie i TV-serien Sex and the city. Alltså ha en frisyr med mycket volym på sidorna. Lockar är extra bra eftersom de just tillför mycket volym på sidorna. Till dig som har en oval ansiktsform – grattis! Du passar nämligen i nästan alla frisyrer.

När det är dags för klippning vänd dig till en duktig och lyhörd frisör. Förklara hur du vill att ditt drömhår ska se ut. En duktig frisör kan alltid komma med feedback. En frisör kan direkt se om din hårkvalitet kommer passa för den frisyr som du har tänkt dig. Hårets struktur och tjocklek har till exempel en stor inverkan på resultatet så konsultera noga med din frisör innan saxen åker fram! Tänk också på att diskutera hur mycket tid du vill lägga ned på ditt hår varje dag. Tre eller trettio minuter? En favoritfrisör i Halland som är duktiga på sådana här saker är www.frisörhalmstad.nu.

© 2016 A MarketPress.com Theme