Galna mammor i behov av sällskap

Den här goda förrätten fick vi på restaurangen i LundNär jag gick i gymnasiet så var vi, av någon anledning, bara sex stycken tjejer i vår klass. Med sjutton killar och sex tjejer så var det rätt så självklart att vi tjejer skulle blir ganska så tajta och det skulle vara i många år framåt.

En annorlunda kväll

Efter gymnasiet fortsatte vi våra liv på eget håll men höll alltid kontakten, men ju mer tiden gick, ju mindre kontakt höll vi. Men efter att alla gift sig och skaffat barn så kom en av oss på den geniala idén att ha regelbundna kvällar då vi träffades och bara var med varandra. Så sedan ett par år tillbaka så har vi tjejkvällar tillsammans varannan månad och varje gång så skiftar vi om att hålla i värdskapet.

För två månader sedan var det Josefines tur att hålla i kvällen men tyvärr så blev hela hennes familj sjuka dagen innan så Josefine fick dra till med plan B och bjöd ut oss alla till en restaurang i Lund. Jag måste säga att det var den bästa restaurangen som jag någonsin varit på! Det var ett perfekt läge för en restaurang, inredningen passade in perfekt och maten var underbar.

Vi hade en otroligt trevlig kväll tillsammans och det var så lyckat att jag faktiskt tog med min familj till samma restaurang helgen efter bara för att det var så himla bra. Jag kommer verkligen att komma tillbaka dit många, många gånger igen!

Jag tycker att alla ska prova den här restaurangen och därför tycker jag att ni ska gå in på restauranglund.com för information om adress, mat och så vidare.

© 2016 A MarketPress.com Theme