Frisör Helsingborg

Enkla tips för ditt hår

När du besöker din frisör i Helsingborg vet du att då får proffsig hjälp med ditt hår. Frisören kan också ge dig tips och råd kring hur du själv kan fixa till din frisyr. Här är ett par enkla tips för hur du får starkare hår, utan alltför många krångligheter.

Mer volym

Om du har lite tunnare hår kan du föna håret underifrån med huvudet upp och ner för att få in mer luft i håret. Du kan också massera in mousse, torrschampo eller volympulver i hårbottnen, vilket ökar volymen inifrån. Din frisör i Helsingborg kan säkert hjälpa dig att hitta rätt produkt! Ett enkelt tips är annars att sätta upp håret i en lös hästsvans på huvudet när du går och lägger dig. Dagen därpå lossar du hästsvansen och vips har ditt hår fått lite mer form.

Hårmassage

Ett enkelt sätt att göra ditt hår gladare är att borsta det varje dag. Hårborstning är som massage för din hårbotten, trots allt. Men du ska undvika vassa småborstar och istället satsa på en borste eller grov kam med stora piggar.

I duschen

När du tvättar håret bör du försöka använda bara mycket lite balsam och allra helst bara i topparna. Sen tvättar du ut balsamet med så kallt vatten som du klarar av. Detta gör håret glansigare! Ett effektivare men underligare alternativ är att tvätta ut balsamet med kallt mineralvatten.

Har du fett hår ska du undvika att duscha för ofta, det gör faktiskt håret och hårbottnen fetare. Ungefär varannan dag är lagom att tvätta håret när det är fett. Glöm inte att använda ett schampo som stabiliserar din hårbotten, du vill inte att den torkar ut!

Läs mer här!

 

© 2016 A MarketPress.com Theme