Ett klipp kan förändra allt

En bild på min frisör som jag är väldigt nöjd medJag har äntligen fått inspiration för en ny frisyr. Den kräver för all del att mitt hår växer ut lite, men det kommer ju tiden att lösa.

Jag har alltid velat färga mitt hår brunt, men jag är livrädd för att jag inte kommer passa i det. Min frisör i Malmö försöker pusha mig, men det är ändå svårt. Eftersom jag bleker mitt hår just nu så kommer det ju dessutom krävas en hel del för att få det brunt. Om jag då sedan behöver färga det blont igen så kommer det slita på det ännu mer.

Något nytt och omväxlande

Nu till min idé. Om jag låter mitt hår växa ut igen, kanske så det når en bit nedanför axlarna, så kan jag färga en bit av det längst ner brunt. Om det skulle gå rent åt h-vete så kan jag alltid klippa av det igen. Vilken bra idé, eller hur?! Jag hoppas bara att min frisör i Malmö tycker det samma. Det vore ju sorgligt om hon helt tyckte den var värdelös.

Jag hade ju inte tänka mig att det skulle bli en rak kant mellan det blonda och det bruna, jag tänkte mer att jag skulle låta det blonda faeda ut i brunt. Ja, det är nog felstavat, men jag hoppas ni förstår min poäng här.

Att lägga allt i någon annans händer

Jag älskar verkligen min frisör i Malmö, och hon brukar alltid göra ett bra jobb, så hon skall minsann få den äran att hjälpa mig med detta också, och jag tror nog att hon kommer göra ett fantastiskt jobb. Som sagt, skulle det inte bli bra, då klipper vi bara av det! Ibland måste man chansa lite för att vinna, är det inte så?

VIll du veta mer? Gå in på denna hemsidan.

© 2016 A MarketPress.com Theme