Entreprenadmaskiner Uddevalla – Cliffton

Entreprenadmaskiner UddevallaGodmorgon!

Jag har knappt sovit något inatt, bara låg och vred och vände på mig i flera timmar och när jag väl somnade sov jag så lätt att jag vaknade hela tiden . Jag tror att jag sammanlagt har sovit tre timmar. Vi håller ju på att riva hela garaget eftersom att det har blivit vattenskadat och börjat mögla. Det är mer jobb är man tror om man inte har råd att betala andra för att göra det. Vi fick börja med att kolla upp om det fanns några entreprenadmaskiner i Uddevalla som man kunde hyra och hittade till en ganska billig peng på http://www.entreprenadmaskineruddevalla.se/ Det svåra är att lära sig att använda den, speciellt eftersom att man gör det under tidspress då vi valde att bara hyra den i två dagar.

Halva dagen igår gick åt att lära sig hur man kontollerar monstret och när vi väl kom igång med rivningen tog det ändå massa tid fetersom att man måste plöja undan under tiden. Se det var bara riva lite, röja undan lite, riva lite, röja undan lite och så upprepade vi det halva dagen igår och hela dagen idag. Idag vid sju-tiden på kvällen var vi äntligen klara, ungefär två minuter innan de kom och hämtade maskinen.

Man ska vara tacksam att detta hände mitt i sommaren ändå, det är mycket lättare att fixa husrelaterade saker i bra väder. Nu är det dags att bygga upp allting igen och tack vare vädert och att det är så ljust kommer det bara ta ungefär en månad tills vi har ett nytt garage igen. Tacka gudarna att vi båda har familj inom byggbranschen så att detta går så smärtfritt, annars hade jag nog bara låtit garaget förfalla, vi har ju ändå ingen bil.

© 2016 A MarketPress.com Theme