En hemsk tandläkarupplevelse

En bra tandläkarupplevelse villl man ha hos tandläkaren i MalmöFör flera år sedan hade jag en hemsk upplevelse när jag gick på mitt rutinbesök hos min vanliga tandläkare.

Det var en vanlig måndag och jag hade fått en väldigt bra tid, klockan 14.00 hos min vanliga tandläkare. Som vanligt kom jag dit en stund innan mitt besök skulle börja, cirka tio minuter innan. När jag kom in i väntrummet blev jag förvånad, de hade alltid fullt upp hos tandläkaren i den lilla staden där jag bodde och det var inte många gånger som man fick plats att sitta ner under tiden som man väntade. Men denna dagen var väntrummet helt tomt. ”Skönt”, tänkte jag, och slog mig ner i en av fåtöljerna. Jag väntade och väntade och helt plötsligt hade det gått en kvart, men fortfarande hade jag inte blivit uppropad och fortfarande hade det inte kommit fler till väntrummet. Mitt hjärta började bulta. Jag är en väldig ordentlig person och jag hatar att komma för sent. Jag tog snabbt upp telefonen och googlade frasen ”tandläkare malmö”, för att försäkra mig om att jag var på rätt ställe. Jag fick en chock när jag såg att min tandläkare hade flyttat, till andra sidan stan. Jag kastade mig upp ur fåtöljen, sprang ut och tog första bästa bussen jag såg. Tjugo minuter senare var jag framme hos tandläkaren och till min stora förtjusning var väntrummet full proppat med folk. Jag fick boka om min tid och allt löste sig på bästa sätt. Men för en tidsberoende människa som mig var detta det värsta jag har varit med om i hela mitt liv.

Tips

Mitt tips till dig är att vara i extra god tid när du ska till din tandläkare. För säkerhetens skull rekommenderar jag dig att vara 35 minuter tidigare, för att inga misstag ska uppstå.

Vill du veta mer kan du gå in på denna hemsidan.

© 2016 A MarketPress.com Theme