En gullig tandläkare

Jag gillar min tandläkare i FarstaJag har alltid tyckt att det har varit jobbigt att gå till tandläkaren, jag vet egentligen inte varför.. visst jag tycker inte om när dem pillar i min mun med en massa verktyg och jag tycker inte heller om när dem behöver laga något hål, men det är ju inte så att det gör ont eller så. Eller ibland kan det göra det, men det brukar gå så snabbt.

När jag var liten vägrade jag att öppna min mun

Jag tycker synd om de stackars tandläkare som har behövt ha hand om mig, jag måste varit en hemsk patient.

När jag blev lite äldre så stängde dem ner den tandläkaren jag brukade gå till, istället blev alla patienter utplacerade hos andra tandläkare. Jag fick börja gå till en tandläkare i Farsta, och detta var min värsta mardröm. Nu hade jag ändå vant mig vid min tandläkare som jag hade förut och nu skulle jag plötsligt gå till någon annan istället.

Den dagen jag hade tid hos tandläkaren var jag alltid på jätte dåligt humör så ni kan ju förstå hur dåligt humör jag blev på när jag blev kallas till tandläkaren i Farsta för första gången.

Motvilligt gick jag dit, jag vet ju hur viktigt det är att ta hand om sina tänder så jag fick ju git även fast jag inte ville.

Men jag måste erkänna att det besöket var mycket bättre än vad jag trodde. Jag tyckte jätte mycket om tandläkaren i Farsta, hon var så trevlig och omtänksam. Hon hade full förståelse för att jag inte tyckte om att gå till tandläkaren, hon nästan gullade med mig som om jag var ett barn igen. Och det är precis så det ska va!

Vill du gå till tandläkaren i Farsta? kika in här: tandläkarefarsta.se

© 2016 A MarketPress.com Theme