En badrumsrenovering är billigare idag

Det finns några rum i ett boende som man gärna ser är i toppskick och ett av de mest utmärkande är badrummet. Badrummet är en plats för egentid, det är en plats för rekreation, det är en plats som alla familjemedlemmar använder och det är även något som gäster gärna besöker. Kort sagt; badrummet är tillsammans med köket det första rummet som man renoverar och sätter sin egen prägel på. Något som också fler och fler gör i dagsläget och det är något som beror på att det blivit billigare.

Bor du i Göteborg och ska genomföra en badrumsrenovering så kan du – förutsatt att du är berättigad – använda ditt rot-avdrag och dra av 30% av den totala arbetskostnaden för din badrumsrenovering i Göteborg. Detta gäller en gång per år och person och är ni två stycken vuxna och rot-berättigade så blir det hela än mer generöst och billigare i slutändan.

Dessutom så har också materialet kommit att bli billigare och här kan vi till stor del tacka den inflation av byggjättar som kommit att etablera sig i Sverige. Vi har Bauhaus, vi har K-Rauta, vi har Byggmax och vi har Hornbach som exempel på sådana och tack vare konkurrensen dem emellan så kan vi som kunder också få kakel, klinkers, duschar, badkar, golvvärme och toaletter till förmånliga priser.

Totalentreprenad att föredra vid en badrumsrenovering

Ett tips gällande en badrumsrenovering är följande: ta hjälp och använd dig av totalentreprenad. Det är sällan en god idé att ge sig in i ett sådant stort projekt utan nödvändiga kunskaper och risken är stor att det uppstår kostsamma vattenskador om du jobbar på egen hand. Nej, rådet är – i och med att det ä billigt tack vare rot-avdraget och den ovan nämna konkurrensen mellan byggjättarna – att du tar hjälp och att du låter en och samma firma genomföra jobbet.

Det är alltid att föredra mot att du kontaktar flera mindre företag för varje moment; en elektriker från en firma, en rörmokare från en annan och en plattsättare från en tredje. Det kan på förhand se ut som du tjänar pengar genom detta – men sanningen är att du i slutändan får ett längre projekt på halsen och där timpenningen rusar iväg. Tvingas – som exempel på ett typiskt scenario – plattsättaren vänta in elektrikern så kommer det i slutändan att synas på din totala räkning.

Det finns idag alla möjligheter att förvandla ett trist badrum till det badrum du alltid drömt om och där kostnaden inte behöver bli så hög – se till att använda rot-avdraget, se till att hitta snyggt material till ett schysst pris och se till att – framförallt – anlita samma företag för allt som rör din badrumsrenovering, oavsett om du bor i Göteborg eller i någon annan stad i Sverige.

© 2016 A MarketPress.com Theme