En analys av ett ord

Min bror förstod inte riktigt när jag förklarade ordet industrilackering

Jag skulle försöka förklara industrilackering för min älskade storebror, men det visar sig att det är oerhört svårt att få till en bra förklaring när man faktiskt inte har den blekaste aning om vad det är. Jag har nämligen ett rätt så stort ordförråd, troligtvis på grund av alla böcker som jag ständigt hänger över, och jag bukar, så ofta jag får tillfälle faktiskt, informera min kära bror om detta. Mest för att det är kul liksom

Det är inte ofta det händer

Tills nu. Nu när jag inte kan förklara ett ord som han förstår utan att tveka. Jag vågar inte ens bryta ned ordet och satsa på något så simpelt som lackering av industri, även om det mycket väl skulle kunna vara så, för det känns lite grann som att det är en kuggfråga, och han kommer håna mig i all evighet om jag ger honom något så simpelt.

Det värsta är, åtminstone det värsta för mig, är att han vägrar berätta vad det betyder. Han bara sjunger ”jag kan nåt som inte du kan…” och så vidare, och tycker själv att han är hysteriskt rolig.

Jag önskar att jag inte vore så envis

Något som egentligen är ännu värre, även fast jag egentligen inte vill erkänna det, det är att jag har googlat industrilackering, fått upp ett flertal företag som erbjuder just detta, och fortfarande så har jag inte den blekaste aning om vad det betyder, eller vad det är som de arbetar med.

Min enda utväg är nog att ringa en killkompis, någon som arbetar inom den världen. Inte för att jag har något egentligt behov av att veta vad industrilackering är, men just nu retar det mig så oerhört att jag inte gör det.

Har du också någon som inte förstår ordet "industrilackering"? Gå in på denna hemsidan så kommer dem att förstå.

© 2016 A MarketPress.com Theme