Din webbyrå i Stockholm som kan WordPress

Genom att använda sig av WordPress  när men bygger en hemsida så har man gjord det enkelt för sig. Inte för att det nödvändigtvis är lättare att bygga en hemsida i WordPress jämfört med något annat publiceringsverktyg. Utan för att det finns extremt många WordPress konsulter ute i landet som gärna hjälpt dig att bygga vidare på din WordPress sida. daKnight Productions är bara en av många webbyråer i Stockholm som hjälper företag från ax till limpa. daKnight bygger nya hemsidor, designar, hostar och hjälper till med support. Ni kan känna er trygga med daKnight då målet är en långvarig kundrelation.

 

Ny hemsida.

När ni planerar att bygga en ny hemsida så finns det några tips vi kan ge. Gör en konkurrens analys. Titta på era konkurrenter och se hur deras hemsidor ser ut. Fundera ut vilka funktioner som ni  vill ha med på er hemsida. Vill ni att man ska kunna boka tid eller vill ni  att man ska kunna lämna uppgifter. Det finns en rad olika saker som en modern hemsida ska klara av. Prata med oss så kommer vi hjälpa er att plocka fram en plan för vilka funktioner ni bör ha på er hemsida.

Design av hemsida.

När man ska designa en hemsida är det viktigt att intervjua de personer som driver företaget. Missar men här så kommer man garanterat inte att leverera en perfekt produkt. VI på daKnight har en process för hur detta arbetet ska gå till väga så att slumpen ej får spela in.

Hosting av hemsida.

Att ha en hosting part som levererar en snabb och stabil tjänst är viktigt och kommer bli ännu viktigare i framtiden. Vi på daKnight har utarbetat en hostingtjänst för att optimera pris och prestanda.

Support av hemsida

Det är viktigt att hitta en samarbetas part som kan och känner till hemsida. På detta sätt så går det snabbare att sköta supporten. Så kolla detta redan innan att de som bygger din hemsida även kan åta sig supporten för hemsidan. Detta kommer ni att tjäna på.

Letar ni efter ett företag som kan leverera en helhetslösning för din hemsida så är vi på daknight Productions AB ditt val. Klicka här för att komma till daKnight Production.

© 2016 A MarketPress.com Theme