Din mäklare i Limhamn

Mäklare LimhamnNär jag var yngre ville jag mer än någonting annat bli en mäklare. Det verkade vara ett häftigt, flashigt och välbetalt yrke, och som mäklare tyckte jag då att man automatiskt fick en hög allmän status. Mina mäklarambitioner dog hursomhelst när jag i mina sena tonår märkte att man var tvungen att ha ganska höga betyg i matematik för att bli en mäklare. Det var mycket företagsekonomi och algebra och saker i den kategorin som jag då inte hade något som helst tålamod till övers för. Jag utbildade mig till grafisk designer, men mäklaryrket fortsatte att fascinera mig till en viss grad. När det slutligen var dags för mig att flytta kom jag i kontakt med en mäklare i Limhamn och fick min första riktiga insyn i branschen. Jag fick se hur en mäklare jobbar, hur de värderar prospekt och hur de bemöter sina potentiella kunder. Det var väldigt intressant – men på samma gång inte alls som jag förväntade mig. Det var lite samma sak som med grafisk design. Jag förväntade mig att det skulle vara ett lugnt och stillsamt men ändå välbetalt jobb. Faktum är att, visst, det är lugnt ibland, men det är samtidigt också fullt av stressiga deadlines och andra jobbigheter som man inte trodde existerade från början. Oavsett om det du gör är roligt eller inte så blir det mindre roligt att göra det när det väl är ett JOBB. När det finns PENGAR och FÖRVÄNTNINGAR och DEADLINES inblandade. Så är det bara. Det kommer man aldrig ifrån. Men den här mäklaren var verkligen proffsig och såg ut att trivas som fisken i vattnet i vad hon gjorde. Hon hade nog aldrig kunnat bli något annat än mäklare. Hon var född till det. Och hon var riktigt, riktigt duktig. Hon sålde lägenheten till mig så bra att jag knappt märkte det själv. Innan jag visste ordet av hade jag ett nytt, vackert och eget hem, och mitt liv kunde börja.

mäklarelimhamn.se

© 2016 A MarketPress.com Theme