Bra jobb på sommaren

Det är mysigt att jobba på golfbanor SkåneInnan jag skriver något annat måste jag bara klaga lite på vädret, -20! Det är inte klokt alltså, det är så kallt på morgonen att det knappt går att andas när man går till tåget, eller det är bara jag som får den känslan?

Jag saknar sommar och sol, när man kan gå runt i shorts och kjolar.

Mitt jobb som jag har är ganska mycket säsongsbaserat också, jag jobbar under vintern också men det är inte alls samma typ av jobb. Jag föredrar att jobba på sommaren. Det är som så att jag jobbar på en golfbana, eller mer rätt är det att jag jobbar på golfbanor då jag faktiskt jobbar på lite olika golfbanor här nere i Skåne.

Jag jobbar som lite allt i allo, jag kan få hjälpa till att servera i restaurangen, vilket kan vara ganska mysigt. Där det finns lite större golfbanor finns det ibland hotell också, och att servera frukost tycker jag är mysigast.

Ibland springer jag runt ute på golfbanan och plockar in bollar, en regnig dag är det inte så kul, men en solig dag kan det vara jätte skönt att få vara ute i solen. På dem flesta jobb sitter man inne hela dagarna trots att det är så fint väder.

I Skåne finns det många golfbanor och jag jobbar på 3 av dem, det beror lite på vem av dem som behöver mig mest, men jag har i alla fall jobb varje dag och det är jag glad över.

Läs om golfbanor här: golfbanorskåne.se

© 2016 A MarketPress.com Theme