Bomben – Citadellkliniken

Citadellkliniken,operationerBomben

För ett litet tag sedan släppte fästmön en bomb och jag vet inte om jag ens nu har lyckats återhämta mig helt. Hon berättade nämligen för mig, ganska så bestämt men också lite skamset tror jag, att hon beställt tid för en skönhetsoperation. Hon tänkte nämligen göra en bukplastik för att strama upp magen. Jag började förstås att rent instinktivt försöka säga att hon är perfekt som hon är och att hon inte behöver ändra på något, men jag tror inte att det budskapet gick hem så väl.

Som tur är så har vi de senaste dagarna lyckats prata igenom det hela, men jag är som sagt fortfarande rätt förvirrad och chockad.

Hon ska tydligen göra det på ett ställe som heter Citadellkliniken. Så som varande nyfiken i en strut slog jag på deckarläget och började kolla upp dem. De har ett ganska så bra rykte, verkar det som. Och de är åtminstone seriösa, vilket är en liten tröst. Hon är ganska bestämd, så om hon verkligen ska genomföra det här känns det lite tryggare att hon gör det hos Citadellkliniken som verkar ha rätt papper och inställning.

Eller, tja, inställning och inställning. ”Det behövs ett bra yttre för att ha ett välmående inre”, eller något sådant. Det är vad de säger. Det låter väl lite väl tillspetsat, kan jag själv tycka. Själv tycker jag som sagt att hon är fin som hon är. Och det är faktiskt inte något som jag bara säger.

Men nu verkar hon som sagt vara väldigt bestämd. Och tiden på Citadellkliniken är bokad. Visserligen är jag väl ganska glad, på ett sätt, att det var något hon bestämde på egen hand för att hon ville och inte för att hon trodde jag ville det. Jag hade nog försökt avråda henne, tror jag. Jag hoppas bara att det går bra…

© 2016 A MarketPress.com Theme