Att ha föräldrar i fängelse

Detta är den enda bilden jag har på mig och mina föräldrar, som blev tagna för slarv med bokföringUnder hela min uppväxt så bodde jag hos min mormor och morfar. När jag var liten så förstod jag inte varför jag inte var som alla andra barnen och bodde tillsammans med min mamma och min pappa, utan min mormor och morfar istället. Det tog väldigt många år innan jag tog modet till mig att fråga varför jag inte kunde bo med mina föräldrar. Min mormor suckade djupt när jag ställde frågan och tittade på morfar.

– Vi visste att denna dagen skulle komma någon gång. Det är såhär att när du var fyra år så gjorde din mamma och pappa en väldigt dum sak och sitter nu i fängelse. Eftersom jag var så pass liten så förstod jag inte allvaret i att båda mina föräldrar satt i fängelse, och Under jag fortsatte att leva mitt liv precis som innan.

Den riktiga sanningen

Men när jag blev myndig så bestämde jag mig för att ta reda på lite mer om mina föräldrar. Jag fick lite information av min mormor och morfar, som till exempel anledningen till att de hade fått deras fängelsestraff. När de både jobbade på bokföring i Hörby så hade pappa tydligen slarvat med bokföringen i många, många år och när polisen kom för att förhöra mamma så visade det sig att hon varit med på det hela.

Det är ingenting som jag är sur över, kanske förutom det faktum att jag är 20 år och inte kommer ihåg mina föräldrar över huvud taget. Men jag är glad att de tar itu med sina problem så att när de kommer ut igen så kan vi vara en riktig familj, precis som jag alltid drömt om.

 

 

Om du har varit med om något liknade så kan du gå in och läsa mer på denna hemsidan.

© 2016 A MarketPress.com Theme